Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Sekhmet Manifestatie Cirkel

7 juli 2024 -1:13 pm - 1 juni 2025 -5:00 pm

Misschien ken je de godin Sekhmet al omdat je al eens eerder hebt meegedaan met een Leeuwenpoort programma bij mij. Of misschien nog helemaal niet. Sekhmet is een LeeuwinGodin. Waar zij in de verhalen en mythologie bekend staat als de dochter van Ra en haar razernij kan dat tijdtechnisch gezien omdat Ra pas na haar kwam. Dit zet haar in een compleet ander daglicht.

Sekhmet is een Vurige, Passionele Godin en zij kan niet tegen onrechtvaardigheid. Daarin ontstaat haar heilige woede. Zij is ook liefdevol, bekrachtigend en No-Nonsense. Ze heeft niet zoveel met maskers. Puur, Echt, Authentiek, Krachtig Leiderschap. Zij gaat onze gids -Godin zijn in deze Manifestatie Cirkel een jaar lang. We verbinden ons met het element Vuur in 8 bekrachtigende Vuur-ceremonies.

Als je Haar al kent dan voel je misschien al hoe levens-veranderend een jaar lang manifesteren met haar bij je kan gaan zijn. Want dat is wat we gaan doen. Die verandering waar je diep van binnen misschien al zo lang naar verlangt realiseren.

Het kan zijn dat je in je leven een trauma hebt meegemaakt zoals een scheiding, een miskraam, misschien zelfs wel mishandeling, narcisme of misbruik. Je hebt ergens al een keuze gemaakt om dit te stoppen, te verwerken, een plek te geven. En toch…. Leef je nog niet jouw grootste leven. Voel je dat je keer op keer die terugtrek beweging maakt. Vanuit het meer holistische principe weet je dat je lichaam ook kan reageren als je de waarschuwingslichtjes van je lijf steeds negeert. Die herkent iedereen wel. Iedereen past wel eens struisvogelpolitiek toe. Maar leiderschap nemen over je leven betekend je angsten aankijken en onderzoeken. Beslissen dat het vanaf NU anders gaat. En daar gaat je hele systeem op mee bewegen.

Het frustreert je dat je niet in staat lijkt hier doorheen te breken. Die frustratie kan jouw teken zijn om nu volledig ALL-IN te kiezen voor deze cirkel. In dit jaar ga je afrekenen met alles wat niet dienend meer is. Je gaat je niet langer aanpassen… alleen als het een oprecht bewuste keuze is. Je stapt naar voren en gaat je leven vormgeven op een manier die bij je past en je bent niet langer bereid om consessies te doen.

Je weet dat hier een reactie op gaat komen van je omgeving en je bent niet langer bereid om die reactie jouw leven te laten bepalen. Je toloreert geen bullshit meer van anderen maar ook niet meer van jezelf. Je voelt dat je bereid bent om de stroom te volgen in diep vertrouwen ook als je de volgende stap nog niet ziet. Je bent bereid om geconfronteerd te worden op de punten waar ze jezelf nog inhoud, kleinhoud, aanpast of gewoon in een patroon loopt te trutten. Wat niet zo comfortabel is als je daarin gezien word maar wat zó enorm veel opent dat het dat moment van oncomfortabelheid meer als waard is. De afgelopen weken heb ik dat oprecht van al mijn klanten terug gekregen. “Dan zie ik het vuur in je ogen en ik weet dat ik er niet mee weg kan komen. Het voelt dan echt wel even oncomfortabel. En soms probeer ik me te verstoppen. Ook al weet ik dat dat geen zin heeft. Maar er ontstaat zoveel ruimte als het eenmaal open is. Dat ik zelf eigenlijk niet snap dat ik het daarvoor altijd op die niet werkende manier deed. Dus ja, het is soms echt even niet zo leuk maar het is zo helpend en helend.”

Weet dat je in dit alles niet alleen reist; je gaat hier doorheen met de steun en bekrachtiging van de andere vrouwen in de cirkel.

En uiteraard ben ik er om je steeds opnieuw uit te nodigen naar een nog grotere ruimte omdat ik geloof in jouw kracht en jouw potentieel.

🔥 In deze cirkel komen we 8 keer live bij elkaar in de cirkel voor de vuurceremonie. Dit zal steeds op een Maan in Leeuw moment zijn om zo de grootste verbinding te hebben met de Leeuwinnen-energie en het Leeuwinnen-Vuur. Deze cirkels zijn in de tempeltuin in Gouda.

🔥 We komen 5 keer online bij elkaar waar we een supersnel werkend en heel mooi bekrachtigingsritueel doen.

🔥 De Leeuwenpoort Wake-up Intensive die onderdeel is van dit jaar start op 4 augustus. Deze vijfdaagse is het online kernritueel van deze cirkel. Alleen deze WakeUp heeft al een waarde van € 2500 In deze vijf dagen zullen we super diep reizen. Je hebt echt tijd nodig voor jezelf, voor deze reis. Want dit combineert de Leeuwenpoort Intensives die ik afgelopen jaren heb gegeven met de energie van de Wake-up Intensives die ik de afgelopen maanden heb gegeven. Hier vind echt een enorme transformatie plaats! Misschien voel je gelijk hoe het aanpassen in jezelf geraakt wordt met een ja maar dan ben ik met mijn gezin op vakantie. Wat als het beiden mogelijk is? Wat als je ook dit gaat manifesteren? Want dat is waar deze cirkel over gaat.

🔥 Tussen de live en online cirkels heb je een veilige plek waar je uit kunt reiken naar mij en de andere vrouwen in de vorm van de online community. Dit is de plek waar we elkaar supporten, waar we delen en bovenal ook onze manifestaties vieren. Misschien had je al stiekem naar de prijs gekeken en denk je pfoe…. Het ligt natuurlijk aan je financiële situatie en het kan een investering zijn en tegelijk weet ik 300% zeker dat dit programma het zo waard is. Misschien niet alleen en direct in geld maar wel in zelfvertrouwen, levensenergie, levensgeluk en innerlijke kracht of wat jouw intentie gaat zijn voor deze reis. Je kunt nog jaren blijven zoeken naar de Quick fix, gratis dingen doen. Instappen in massale online groepsprogramma’s.

Het hierdoor maar blijven fixen terwijl er ten diepste niet echt iets veranderd. In deze cirkel is dat anders. Er is een mega krachtige bedding waardoor jij all-in kunt gaan. Je weet diep van binnen of 1 van de plekken in de cirkel voor jou is! Wacht niet langer en claim nu jouw plek in de cirkel!

Waar bestaat deze cirkel uit

• Leeuwenpoort WakeUp Intensive

• 8 keer Live cirkel in Gouda

• 5 keer Online Cirkel • Online Community

• Online Academie waar je de opnames terug kunt luisteren

• Dit programma heeft makkelijk een 10k-waarde. Early-bird: Als jij een one payment kiest is jouw investering € 2700 Kies je voor termijnen is je investering € 3500

Vanaf 24 juni gaat de prijs omhoog en is de optie one payment € 3500 en termijnen € 4444

Hieronder kun je jouw betalingsplan kiezen. Voel je de roep van deze cirkel echt diep maar passen deze betalingsplannen je niet neem dan even contact met me op via: info@geertjenoorlander.nl Onderaan deze pagina vind je aan aantal ervaringen van andere klanten die een traject of WakeUp Intensive hebben gedaan in het afgelopen jaar.

 • Zondag 7 juli is de openingsceremonie in Gouda. Inloop vanaf 13.00, start 13.13 uur
 • Zondag 4 augustus starten we met het online kernritueel van deze cirkel.
 • Zondag 4 augustus t/m donderdag 8 augustus een ochtendcall van 9.30 tot 10.15/10.30 en op maandagavond 5 augustus ook een avondcall om 20 uur.
 • Zondag 1 september – online cirkel. 20 uur
 • Zaterdag 28 september livedag Gouda – inloop 9.45 uur – start 10.00 uur.
 • Zaterdag 26 oktober livedag in Gouda – inloop 9.45 uur – start 10.00 uur
 • Donderdagavond 21 november – online cirkel – start 20 uur
 • Donderdag 19 december – midwinterritueel – inloop vanaf 17.00 uur – potluckmaaltijd – warm je aan het vuur, voed je vuur in deze donkere dagen.
 • Woensdag 15 januari – online cirkel – 20 uur
 • Woensdag 12 februari – live in Gouda – inloop 9.45 uur – start 10 uur
 • Maandag 10 maart – online cirkel – 20 uur
 • Maandag 7 april live in Gouda – inloop 19 uur – start 19.19 uur
 • zaterdag 3 mei live in Gouda – inloop 9.45 uur – start 10 uur
 • zondag 1 juni live – feestelijke afsluiting van dit prachtige jaar. Inloop vanaf 13 uur. Start 13.13 uur.

Klik hier om jezelf Aan te melden>

Gegevens

Begin:
7 juli -1:13 pm
Einde:
1 juni 2025 -5:00 pm

Organisator

Geertje Noorlander
E-mail
info@geertjenoorlander.nl
Scroll naar boven