ReBoost & SelfCare - 4 maanden traject

Welkom bij de ReBoost & SelfCare - 4 maanden traject, waar we jouw reis naar hernieuwde vitaliteit, zelfvertrouwen en empowerment beginnen.

Dit exclusieve programma is ontworpen voor ambitieuze pioniersvrouwen zoals jij, die vastberaden zijn om hun plek in de wereld in te nemen met volle energie en zelfvertrouwen.

Wat kun je verwachten?

Onze reis begint met een grondige analyse van de energetische disbalans in je lichaam, vaak de wortel van je klachten. Door dit te identificeren, kunnen we de gebieden pinpointen die extra aandacht nodig hebben. Soms zijn dit onverwachte aspecten waar je zelf niet aan had gedacht, en die nemen we ook mee.

Daarna richten we ons op het opheffen van energetische blokkades en voegen we energie toe aan je lichaam. Dit activeert het zelfherstellend vermogen van je lichaam.

Zodra de energie vrijer en beter kan stromen (meestal binnen 3 à 4 sessies/weken) en je draagkracht en veerkracht al een deel hersteld is, concentreren we ons op de diepere oorzaken van hardnekkige verstoringen. Vaak gaan we terug naar opgeslagen herinneringen, waarbij ik je help belemmerende overtuigingen te doorbreken en opgeslagen kleine of grotere trauma’s te verwerken.

Dit alles gebeurt in een veilige, ondersteunende omgeving, waarin jouw welzijn centraal staat. Je wordt begeleid door mij, een ervaren therapeut met meer dan 20 jaar ervaring in het helpen van mensen zoals jij bij het herstellen van vermoeidheidsklachten, burn-out en het verwerken van onverwerkte trauma’s.

Resultaten?

ReBoost & SelfCare – 4 maanden traject

Liever eerst even kennismaken?

Wil je eerst even liever kennismaken?
Tijdens dit gesprek kijken we samen waar je tegen aan loopt en op welke manier ik iets voor jou zou kunnen betekenen. 

Scroll naar boven