Wat ik het allerliefste doe?

Jou als succesvolle vrouw ondersteunen zodat jij, energiek, aligned en stevig geaard, quantum leaps kan maken met jouw business.

Over Geertje

 

Ruim 20 jaar ben ik al holistisch energetisch therapeut en coach. Ik startte daarmee toen het nog best eenzaam was in therapeutenland. Als ik iets over mijn opleiding of werk vertelde aan mensen uit mn omgeving werd ik meestal glazig aangekeken en ingedeeld in het hokje “zweef-teef”.
Als je energie snapt dan valt het zweverige wel mee en is mijn werk vooral het lichaam lezen, waar blokkeert de energie doorstroom, de energie lezen, en die blokkade behandelen en ontstoren. En daar ben ik, zeker in vermoeidheidsklachten, een expert in geworden.

De afgelopen jaren heb ik de GRATIE-Methode ontwikkeld. Een superkrachtige transformatiemethode die naar alle facetten in je lichaam en je leven kijkt en daar waar nodig ontstoort, deblokkeert, balanceert en opnieuw uitlijnt.

8 jaar geleden “ont-dekte” ik door het volgen van een ingeving dat ik een krachtige healer ben en heel goed op afstand met groepen van 1 tot 100+ deelnemers kan werken.
Prachtige, krachtige afstandshealingen rondom Internationale Vrouwendag en de Voormoederhealing rond Samhain. Ik voel me eigenlijk nederig dat ik een doorstroomkanaal voor deze krachtige healingenergie mag zijn en dat ik deze op deze laagdrempelige manier mag doorgeven.

Van 2017-2019 heb ik het Pad van Maanmagie bij Maantijd gelopen en 2019-2020 het verdiepingsjaar gedaan en ben ik priesteres in de Godinnentraditie. Een priesteres maakt het heilige gewoon en het gewone heilig. Geworteld in de Aarde, verbonden met Kosmische krachten. Levend in het ritme van Moeder Aarde, de cyclus van Vrouw en de cyclus van de Maan.

Ik heb mijzelf steeds opnieuw uitgedaagd, processen verdiept en mijn draagkracht vergroot.
Want ik geloof er in dat je anderen niet kan teachen of helpen met healen als je zelf niet voorgegaan bent en echt weet waar je het over hebt.


Over Bronvrouwen

In iedere vrouw is een Innerlijke Bron.
Daar woont haar Heilige Waarheid.
Daar woont haar Innerlijk Vuur.
Daar woont Oer-water.
Vuur en Water dat haar intuïtie voedt.

Haar wijsheid bekrachtigd.

In verbinding met deze Innerlijke Bron
ben je als vrouw
Unstoppable

 

Mijn expertise is om iedere vrouw weer in verbinding te brengen met haar Innerlijke Bron. Want als je van daaruit leeft is het leven zoveel makkelijker. Je weet wat je wilt en weet welke stappen je moet zetten.
Tegelijk heb je een diepe connectie met je lichaam, jouw tempel, en ken en herken je jouw grenzen.

Daarom heb ik in mijn bedrijf Bronvrouwen 2 takken.

De ene tak bestaat uit programma’s en pakketten voor succesvolle vrouwen die impact maken.
Deze vrouwen ondersteun en draag ik en help hen met uitlijnen in momenten dat dat nodig is in hun bedrijf. Bijvoorbeeld wanneer je te maken hebt met een uitdagende of pittige privé-situatie of vermoeidheidsklachten.
Of businesswise wanneer je een event of challenge geeft en een quantum leap maakt zodat je daarna niet dagen of weken hoeft bij te komen. In een samenwerking met mij zorg ik ervoor dat je energie goed op peil blijft voor je opvolgende lancering en natuurlijk wil je ook een energieke start van je programma.

De andere tak zijn vrouwencirkels en online afstandshealing-programma’s.

Zoals de rode tent en paarse tent zijn laagdrempelige vrouwencirkels.
De kleuren van de tent staan symbool voor een fase in het vrouwenleven.

Daarnaast de voormoederhealing op/rond 31 oktober en internationale vrouwendag op 8 maart.

In de vrouwencirkels ontmoeten we elkaar in het vrouwzijn in de cirkel.
De thema’s waar het over gaat komen we in ieder vrouwenleven in meer of mindere mate tegen. In de cirkel is iedereen gelijkwaardig.  Het maakt dus niet uit wat je functie in het dagelijks leven is, of je CEO bent of poetsvrouw, JIJ bent daar welkom.

Scroll naar boven