Wake Up Intensive

Misschien herken je wel dat je een verlangen hebt. Zet je ieder jaar wel stappen maar blijft de echte doorbraak uit. Je voelt jezelf vast zitten in structuren en patronen. Het bekneld. Je voelt jezelf in een kooi zitten. Je probeert de kooi maar zo aangenaam te maken dat je vergeet dat je eigenlijk vast zit. Het allerliefst wil je vrij zijn. Vrij bewegen. Bewegen waar de stroom en je vuur je brengt. En dat is op een heel andere plek dan waar de structuren en patronen je willen houden. Uit de gouden kooi.

Daardoor blijft het verlangen steeds aanwezig en laat het zich steeds scherper voelen. Wanneer het te lang duurt verlies je uiteindelijk de hoop en geef je op. Je vuur is geblust.
Dit is een patroon dat niet langer hoeft. Dit is wat er in het leven van onze voormoeders heel veel gebeurde. Dit is waardoor vrouwen veranderen in de verbitterde vrouw of de zuurpruim. De oudere vrouw die niet meer blij kan zijn. Zo gevormd door de ervaringen van het leven, zo uitgeblust, vastgezet en zo diep teleurgesteld

 

Je bent niet langer poetsende, pleasende en zorgende Assepoester. Jij bent een Queen én die perfect passende schoenen… staan gewoon in je eigen kast. Wist je…. sneakers passen prima bij een kroon 👸🏼

Dat is voor vrouwen in deze tijd niet meer de bedoeling. Dat is voor jou niet de bedoeling.

Wij, als vrouwen van nu, hebben zoveel mogelijkheden. Als een baan niet meer past kun je een beter passende baan zoeken. Als je relatie niet meer werkt kun je veel makkelijker een andere vorm daarvoor vinden of uit elkaar gaan en is dat veel beter geregeld als 30 jaar geleden.

Wij zijn nodig, JIJ bent nodig. Met al je vuur, met je passie en je talenten.
Het is de bedoeling dat jij je weer verbindt met jouw innerlijk vuur.
Het is de bedoeling dat je vrijbreekt uit beperkende patronen en structuren.
Zodat je daarna je leven vorm kunt geven op een manier die passend is bij jou.
Zet je kroon weer op en word de Queen van jouw leven.

Sacred awakening of your Inner Fire
21 t/m 25 mei 2024 – Ochtend Calls

Scroll naar boven